Friday, 4 November 2011

Results Time


***************
(henfon aku menjerit mintak dijawab panggilan yang masuk)

cisss! kacau daun betullah! aku tengah mimpi best ni!

"hello..." (mamai lagi)
"ehh.. kau tido lagi ke beb?! sorry kacau.."
"ehh.. takpe2.. asal kau ni suara serak2.. masalah apa pulak ni?"
"weh.....aku sedih sangat mak aku marah aku sebab result aku.."
"ohhh.. asal?"
"dia kata aku punya rendah je.. tapi aku dah kira bersyukur weh..
aku dapat 3.7#.." (what ta he! tinggi tu dol!)
"huhh.. hmmm.. takpe2..aku faham.."

***************

after je settle cakap dengan kawan aku, aku ingat nak sambung tidur
balik tapi terbantut pulak hasrat aku tu. mana taknya weh. teringin jugak
aku nak tengok result exam aku. lepas tu...... aku pun cepat2lah bukak
laptop...


aku scroll mouse aku slow2 masa tengok slip result tu. CUAK dol!

(alamak! awal2 da nampak B!)

#

A-

A-
(hushh! lagi dua je beb! lagi dua jeeeee!!!!!!)

#

#

ok. biarlah rahsia tiga # tu. apa2 pun aku bersyukur sangat2
sebab aku termasuk sekali dalam DEAN LIST!
ALHAMDULILLAH

p/s: serious meleleh air mata aku tengok dapat dean list.
tak percaya aku. wuuwuuuwuuu~



2 comments:

  1. wahhhh, dean list! tahniah2 :)

    pssst, selamat hari raya aidil adha >_<

    ReplyDelete